Comunitat Valenciana

Bankia i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 400.000 euros per a projectes d'acció social a la Comunitat

Bankia i Fundació Bancaixa han obert aquest dijous una nova edició de la seua convocatòria d'ajudes destinades al desenvolupament de projectes en els camps de l'exclusió social i la cooperació internacional.

La 'XIX Convocatòria Fundació Bancaixa-Bankia Coopera ONG' compta amb una dotació de 400.000 euros per a donar suport a iniciatives d'associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana que, en el camp de l'exclusió social i la cooperació internacional al desenvolupament, incorporen la participació dels ciutadans i treballen en l'eradicació de la pobresa i la marginació social.

La convocatòria se centra en els col·lectius que es troben en situació d'extrema vulnerabilitat a la Comunitat Valenciana i incorpora noves tipologies en atenció a les noves necessitats socials derivades del Covid-19. Així, es dirigeix aturats de llarga durada, famílies sense recursos i infància, persones grans en situacions de vulnerabilitat, persones sense llar i immigrants, refugiats i minories ètniques, persones amb addiccions i població reclusa i exreclusa, així com en la població en països en vies de desenvolupament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento