Comunitat Valenciana

Consum amplia la seua botiga online a 12 localitats més de Barcelona i Múrcia

La venda online de Consum arriba a deu poblacions del Maresme, a Barcelona, (Mataró, Argentona, Dosrius, Cabrera de Mar, Teià, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Cabrils), a més de Múrcia i Molina de Segura en la regió murciana.
Consum integra la compra online en la seua aplicació mòbil
Consum integra la compra online en la seua aplicació mòbil
CONSUM
Consum integra la compra online en la seua aplicació mòbil

Amb aquesta nova ampliació, la cooperativa valenciana arribarà a més de 613.600 clients potencials, anuncia en un comunicat aquest dimecres.

La botiga online va arribar a la ciutat de Barcelona al novembre de 2018, des del que s'ha anat ampliant fins a abastar unes 55 poblacions de la província.

En la Regió de Múrcia va desembarcar al febrer del 2020 amb el seu servici online a Cartagena. Després d'ha estès a altres quatre poblacions més: Alumbres, Los Camachos, La Aparecida i Vista Alegre.

En total, la botiga online està disponible en unes 230 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona, Almeria i Múrcia i continuarà la seua expansió en els pròxims mesos.

Des de la setmana passada, els clients de la cooperativa ja poden fer la seua compra online des de l'aplicació mòbil 'Món Consum', disponible solament per als socis en les zones on està activa la botiga electrònica.

Aquest servici disposa de més d'11.500 articles a través d'internet. Totes les comandes online es preparen des dels propis supermercats de la marca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento