Comunitat Valenciana

Investigada una persona després de trobar-se el cadàver del seu gos en un contenidor de Caudiel amb el crani trencat

La Guàrdia Civil ha investigat una persona com a suposada autora d'un delicte relatiu a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics després de trobar-se el cadàver del seu gos en l'interior d'un contenidor amb el crani trencat, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Archivo - Arxive - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil

El passat dia 24 de febrer els guàrdies civils del Servicide Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de Sogorb es van desplaçar a la localitat del Caudiel per a comprovar la troballa del cadàver d'ungos en l'interior un contenidor.

Després de realitzar una primera inspecció ocular de l'animal es va comprovar que es tractava d'un ca de gran grandària, que presentava una ferida incisiva amb trencament de crani.

Es van realitzar gestions amb la finalitat d'identificar el presumpte autor del fet delictiu, les quals van donar com a resultat la localització i investigació de l'amo del mateix com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics. La mort del gos es va produir en la localitat de Viver.

La Guàrdia Civil agraeix la col·laboració ciutadana i recorda lacampanya projectada per a denunciar el maltractament animal#yosipuedocontarlo, a la qual es pot accedir per mitjà delsdiferents canals dels quals disposa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento