Tarragona instal·larà el seu primer hotel de 5 estrelles davant la Catedral

  • També haurà una rehabilitació integral de l'antiga Vicaria de la Catedral de Tarragona.
  • CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA.

El ple de l'Ajuntament de Tarragona preveu aprovar demà la instal·lació del primer hotel de cinc estrelles de la ciutat, que s'ubicarà davant la Catedral, han informat fonts municipals.

Els regidors de Territori i Patrimoni, Xavier Tarrès i Rosa Rossell, respectivament, i la portaveu del govern, Begoña Floría, han presentat en roda de premsa el conveni urbanístic de col·laboració entre l'Ajuntament i Promocions Arbe S.L, que s'aprovarà en el ple de demà.

L'esmentat conveni té com a objectiu la rehabilitació integral de l'antiga Vicaria de la Catedral de Tarragona, situada al Pla de la Seu, per implantar una instal·lació hotelera d'alt nivell, de cinc estrelles, que disposarà d'entre 40 i 50 habitacions.

L'antiga Vicaria de la Catedral de Tarragona, coneguda com a Ca l'Ardiaca, és un dels edificis més emblemàtics de la Part Alta de la ciutat que acull, al seu interior, restes històriques des d'època romana fins a la reconstrucció del segle XIX, motivada pels danys soferts per la marxa de l'exèrcit francès el 1812.

CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE TARRAGONA.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento