Comunitat Valenciana

Cvirus.- Sanitat inclou els nutricionistes com a col·lectiu sanitari que es vacunarà en la següent fase

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest divendres que els dietistes-nutricionistes menors de 55 anys en actiu i que desenvolupen la seua activitat amb pacients seran vacunats igual que la resta dels professionals sanitaris del grup 3B, segons ha assenyalat el Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana en un comunicat.
Archivo - Arxive - Nutricionistes
Archivo - Arxive - Nutricionistes
COLEGIO OFICIAL DE DIETISTAS-NUT
Archivo - Arxive - Nutricionistes

Representants del CODiNuCoVa han mantingut aquest divendres una reunió telemàtica amb la Conselleria de Sanitat juntament amb representants dels col·legis professionals de Veterinaris, Òptics-Optometristes i Podòlegs.

Aquests col·lectius van exigir "un tracte igualitari" en l'accés a la vacunació respecte a la resta de professions sanitàries, tant en l'àmbit públic com en el privat després de no ser convocats a la primera reunió mantinguda amb la Conselleria.

Els col·legis professionals seran els encarregats d'elaborar un llistat d'aquells col·legiats que complisquen els requisits estipulats i facilitar-li'ls a Conselleria que ha indicat que "una vegada rebuts aquests formularis la vacuna s'administraran en un termini de 10 a 15 dies".

No obstant açò, han recordat que actualment no existeix informació que permeta fer previsions de subministraments i que la disponibilitat de vacunes és "variable", per la qual cosa, encara que s'ha assenyalat el mes de març com a possible etapa de vacunació, no han pogut assegurar que vaja a ser així, segons les mateixes fonts.

Els mateixos representants de la Conselleria han informat que seran les mútues les encarregades de realitzar aquesta vacunació i les que es posaran en contacte directe amb els pacients sobre la base d'un criteri territorial no d'afiliació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento