Comunitat Valenciana

Cvirus.- Les terrasses dels bars no podran tindre taulell ni servici bufet i està prohibit fumar i els jocs d'atzar

Les terrasses de l'hoteleria i restaración de la Comunitat Valenciana podran obrir des de dilluns que ve amb un aforament del 75%, un màxim de quatre persones per taula i fins a les 18.00 hores, però no podran tindre ni taulell, ni servici de bufet, ni es podrà fumar ni fer ús de jocs d'atzar en elles.

Així figura en la resolució de la Conselleria de Sanitat que publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat amb les mesures que donen inici a la desescalada i que entraran en vigor dilluns que ve.

A més, la Conselleria recorda que el consum serà sempre assegut en taula, l'ús de mascareta serà necessari quan no s'estiga consumint, l'aforament màxim permès ha d'estar visible en l'entrada i solament es permet l'accés al local per a l'ús del lavabo i per una única persona, excepte causes justificades per a acompanyament, que haurà d'anar proveïda de mascareta.

L'interior dels establiments segueix tancat excepte les cafeteries d'hospitals i clíniques per a personal, pacients i acompanyants; hotels per a ús exclusiu dels seus clients; centres educatius i servici de vies de comunicació.

També seguiran tancats els establiments dedicats a activitats recreatives i d'atzar, entre els quals s'inclouen, casinos de joc, sales de bingo, salons recreatius de màquines d'atzar, salons recreatius de màquines d'atzar, salons de joc, tómboles i salons cíber.

De la mateixa manera, roman prohibida l'activitat de discoteca, ball, karaoke, ni la realització de karaokes i actuacions esporàdiques o amateur de cant en els establiments a l'aire lliure.

A més, segueixen tancats els centres recreatius de majors (llars del jubilat) i de joves (ludoteques, centres d'oci i entreteniment juvenil), i centres d'activitats festeres tradicionals.

OBERTURA DE LOCALS COMERCIALS I JARDINS

Els comerços podran obrir des de dilluns que ve amb un aforament del 50%, tant en el seu interior com en el seu aparcament, fins a les 20.00 hores excepte els essencials, mentre que parcs, jardins i zones d'esplai a l'aire lliure romandran oberts des de les 06:00 a les 22.00 hores.

Per la seua banda, als parcs infantils recreatius a l'aire lliure, castells unflables, tobogans i altres jocs infantils hauran de respectar-se les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la covid-19, mantenint la neteja segons els protocols a aquest efecte aprovats per l'autoritat de salut pública corresponent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento