Comunitat Valenciana

Aktion Legal i Fresh People s'uneixen a Startup València com a partners

Aktion, la firma valenciana d'advocats, i Fresh People, l'startup especialitzada en gestió de persones, s'incorporen com a partners d'Startup València, l'associació que aglutina startups i emprenedors del sector digital i tecnològic de la Comunitat Valenciana.
Treball en una startup
Treball en una startup
STARUP VALENCIA
Treball en una startup

L'arribada de les dos companyies a Startup València com a partners, permetrà reforçar les àrees de legaltech i recursos humans, canalitzar iniciatives útils i de valor per als seus més de 170 associats i posicionar-se amb força en un hub tecnològic i digital de màxima referència.

En paraules del president d'Startup València, Juan Luis Hortelano, la unió amb Aktion i amb Fresh People en qualitat de partners "permet unir l'associació a un dels despatxos de referència a nivell nacional en l'àmbit de l'assessorament legal a l'ecosistema emprenedor i inversor i amb una consultoria de talent la metodologia del qual és 100% tecnològica".

Amb aquestes adhesions a l'associació es busca "afavorir l'impuls d'un marc legislatiu i de gestió de personal que ajude a evolucionar projectes d'R+D+i", ha explicat en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento