Comunitat Valenciana

Educació obrirà el 25 de febrer la inscripció en les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes

La Conselleria d'Educació obrirà el pròxim 25 de febrer la inscripció en les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes (EOI).
Archivo - Arxiu - Entrada de l'Escola Oficial d'Idiomes de València EOI València (arxiu)
Archivo - Arxiu - Entrada de l'Escola Oficial d'Idiomes de València EOI València (arxiu)
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Entrada de l'Escola Oficial d'Idiomes de València EOI València (arxiu)

L'administració publicarà la setmana que vé en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de les proves unificades de certificació (PUC) d'idiomes de les escoles oficials d'idiomes (EOI).

Els exàmens escrits es faran del 31 de maig al 22 de juny, mentre que entre el 2 i el 13 de setembre tindran lloc els de la convocatòria extraordinària. El calendari de la part oral de les proves ho establirà i difondrà cadascuna de les EOI.

La xarxa d'EOI del sistema educatiu valencià, que està configurada per 24 escoles i 50 seccions distribuïdes en 67 municipis, convoca proves unificades de certificació de coneixement d'idiomes en 14 de les 17 llengües que s'ofereixen: alemany (B1, B2, C1 i C2), anglés (B1, B2, C1 i C2), àrab (B1 i B2), espanyol per a estrangers (B1, B2, C1 i C2), basc (B1), francés (B1, B2, C1 i C2), grec (B1), italià (B1, B2 i C1), japonés (B1), portugués (B1, B2 i C1), romanés (B1), rus (B1 i B2), valencià (B1, B2, C1 i C2) i xinés (B1 i B2), detalla el departament que dirigeix Vicent Marzà en un comunicat.

El calendari de la realització de les proves escrites, així com la informació referent a les dates d'inscripció i matrícula ja està disponible en el portal web de les escoles oficials d'idiomes (

Mostrar comentarios

Códigos Descuento