Comunitat Valenciana

Cs demanarà un informe als servicis jurídics de l'Ajuntament de València sobre les actuacions del Pativel

El grup Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València sol·licitarà un informe als servicis jurídics municipals per a conéixer si les actuacions que ha dut a terme en la CV-500 i voltants es mantindran o, per contra, se'n van a revertir ara que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha anul·lat el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel).
El portaveu de Cs en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, en imatge d'arxiu
El portaveu de Cs en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, en imatge d'arxiu
CS
El portaveu de Cs en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, en imatge d'arxiu

"Demanem la total paralització de les actuacions fins que no existisca una decisió per part del Tribunal Suprem", ha exigit en un comunicat el portaveu de Cs, Fernando Giner.

Giner sosté que el consistori "ha de dictaminar què succeirà amb actuacions com les obres de pacificació del trànsit en la CV-500 a l'altura del Saler i del Perellonet, així com en l'àrea del Palmar.

"Totes les obres es van fer de manera unilateral davant la sorpresa dels veïns, comerciants i hostelers dels pobles del sud que s'han manifestat en contra en més d'una ocasió, fins i tot amb una tractorada en la plaça de l'Ajuntament", ha recordat.

Segons el portaveu del Cs, "els veïns han estat molt de temps manifestant la seua disconformitat, de manera reiterada, davant les actuacions dutes a terme de manera unilateral per Ajuntament i Generalitat" i ha recordat que el seu grup va presentar al·legacions al Pativel "que segueixen sense tindre cap resposta", igual que les de diferents col·lectius d'hoteleria, restauració i veïnals.

"El més lamentable és que els veïns i hostelers del Palmar o El Perellonet tampoc han rebut cap contestació a les seues al·legacions", ha criticat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento