Comunitat Valenciana

El PP demana a Puig que assumisca el "gran error" del Pativel i inicie una nova tramitació amb tots els requisits

La portaveu de Territori i Medi ambient del grup parlamentari 'popular', Elisa Díaz, ha demanat al conseller de Territori, Arcadi España, i al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "recapaciten i assumisquen el gran error que suposa el Pativel" i els ha instat a iniciar una "nova tramitació que complisca tots els tràmits posant l'accent en un informe correcte de viabilitat econòmica i financera".
Elisa Díaz en imatge d'arxiu
Elisa Díaz en imatge d'arxiu
PPCV
Elisa Díaz en imatge d'arxiu

Elisa Díaz s'ha manifestat en aquests termes després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana haja declarat nul el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel), una decisió que la Generalitat ha anunciat que recorrerà.

En aquest sentit, ha assenyalat en un comunicat que "s'ha demostrat que el Pativel no és realment un instrument de protecció del litoral valencià, perquè es va realitzar de mala manera, amb improvisació, sectarisme, desinformació, molta indefensió i moltes deficiències que ja va advertir el PP". Al seu juí, "el Botànic ho va vendre des del principi com un instrument de protecció del litoral, però realment el que ocasiona és el seu abandó i la seua destrucció".

Davant aquesta situació, considera que el Consell hauria de reconéixer que "no ho va fer bé, i recapacitar i posar-se a treballar en una regulació del nostre litoral comptant amb tots els municipis afectats, amb tots els propietaris afectats, i amb els sectors de la societat civil afectats, als qui van donar l'esquena".

Ara "han d'iniciar una nova tramitació que complisca tots els tràmits posant l'accent en un informe correcte de viabilitat econòmica i financera, i no el nyap que van intentar colar". És necessari, ha afegit, una avaluació ambiental i territorial del litoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento