Comunitat Valenciana

Ferit un treballador en incendiar-se una furgoneta a Alboraia

Un treballador ha resultat ferit aquest dijous en l'incendi d'una furgoneta a Alboraia (València). La ràpida actuació del propi empleat, uns altres d'un taller proper i la Policia Local ha evitat danys majors.
Np Incendie Furgoneta Alboraia
Np Incendie Furgoneta Alboraia
AYUNTAMIENTO DE ALBORAYA
Np Incendie Furgoneta Alboraia

L'incident s'ha produït en el centre urbà, en els voltants de Botànic Cabanilles. La furgoneta estava aparcada en el garatge d'un edifici en el qual anava a realitzar funcions de manteniment per a l'empresa.

Es desconeix l'origen del foc, però tot apunta al fet que podria haver sigut una espurna en descarregar el vehicle, segons fonts policials recollides per l'Ajuntament d'Alboraia en un comunicat.

Després d'originar-se les flames, el conductor ha tret la furgoneta ràpidament del garatge amb la finalitat d'evitar que s'estenguera pels edificis confrontants.

Empleats d'una empresa propera li han ajudat amb extintors, mentre una patrulla que estava per la zona ha pogut sufocar l'incendi sense més danys. També han intervingut els bombers de l'Ajuntament de València.

Finalment, el treballador ferit ha necessitat assistència sanitària i ha sigut traslladat a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento