Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 71 nous brots, la majoria en la província de València

La Conselleria de Sanitat ha detectat 71 nous brots de coronavirus: 47 d'ells se situen en la província de València, 18 en la d'Alacant i sis a Castelló. En aquestes dos últimes se situen els focus amb major nombre de contagiats: tots dos són d'origen social i afecten 14 persones a Calp i a 12 a Betxí.
Rastrejadora
Rastrejadora
GVA
Rastrejadora

Pel que fa a l'àmbit educatiu, s'han detectat 21 brots. Callosa de Segura i València han sumat tres cadascuna (un de huit casos, un altre de cinc i un altre de quatre a Callosa; dos de quatre i un de tres a València). Al Pilar de la Foradada hi ha dos focus de quatre i tres contagis.

La resta de focus d'origen educatiu es localitzen a Algorfa (quatre positius), Almenara (sis), Almoradí (quatre), Catral (quatre), Coix (tres), Daimús (quatre), l'Alcora (cinc), la Pobla de Farnals (quatre), Oriola (sis), Petrer (tres), Rojals (cinc), Sant Joan d'Alacant (quatre) i Tavernes de la Valldigna (quatre).

Pel que fa a l'àmbit laboral, hi ha quatre brots: dos a València, de sis i cinc contagis, i dos de tres casos a Benicarló i Xeresa.

La resta de focus tenen origen social. 18 d'ells s'han produït a València: tres de set casos, un de sis, tres de cinc, cinc de quatre i sis de tres. Hi ha també tres brots a Massamagrell (de sis, cinc i quatre casos).

Sis ciutats més han tingut dos brots cadascuna: Alzira (dos de tres contagis), Bétera (dos de quatre), Calp (el de 14 i un de sis), Carcaixent (un de cinc i un altre de tres), Foios (dos de cinc) i Sagunt (un de cinc i un altre de tres).

Els altres focus s'han produït a Albal (quatre casos), Albalat de la Ribera (sis), Alfafar (cinc), Almassora (quatre), Altea (cinc), Catarroja (quatre), Gandia (tres), la Nucia (cinc), Tavernes Blanques (sis), Tous (quatre) i Xaló (quatre).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento