Comunitat Valenciana

La jutge ordena presó provisional per a la parella detinguda per maltractar el seu nadó a Banyeres de Mariola

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 d'Alcoi (Alacant), en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dimecres l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de la parella de 25 i 20 anys detinguda el cap de setmana passat a Banyeres de Mariola per presumptament maltractar el seu nadó de tres mesos.
Jutjat de Primera Instància i Instrucció d'Alcoi
Jutjat de Primera Instància i Instrucció d'Alcoi
GOOGLE
Jutjat de Primera Instància i Instrucció d'Alcoi

Tots dos queden investigats en una causa oberta per un delicte de lesions greus i un delicte de violència domèstica habitual, sense perjuí d'ulterior qualificació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La jutgessa de guàrdia ha adoptat a més una sèrie de mesures cautelars de caràcter civil com suspendre per a tots dos progenitors el dret a l'exercici de la pàtria potestat respecte de la xiqueta i atribuir la seua guarda i custòdia a la Generalitat Valenciana.

També ha suspès tot règim de visites i comunicació entre els pares i la menor, fins i tot en centre penitenciari.

D'altra banda, s'ha acordat atribuir de forma provisional la guarda i custòdia de fet d'una altra filla de la parella, de quatre anys d'edat, a una familiar, sota la supervisió dels servicis socials.

Així mateix, la causa continuarà sent instruïda pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 del mateix partit judicial, que ja havia obert diligències prèvies amb anterioritat per aquests fets, després de l'ingrés hospitalari de la menor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento