Comunitat Valenciana

Cantó, després del processament del cas Alqueria: PSPV i Compromís són "més del mateix, vella política"

El líder de Cs a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha afirmat aquest dijous que és "realment preocupant que es gastaren un milió d'euros a col·locar" cárrecs en l'empresa pública Divalterra de la Diputació de València, la qual cosa creu que demostra que PSPV i Compromís són "més del mateix: vella política".

Aquest dimecres, un jutjat de València va notificar el processament contra l'expresident de la Diputació Jorge Rodríguez i altres 14 investigats més per contractacions presumptament irregulars d'alts directius, xifrant en 1.122.095 euros el perjuí per a les arques públiques. Rodríguez era socialista quan presidia la corporació i va ser detingut el 2018, després del que va deixar el càrrec i va seguir com a alcalde d'Ontinyent, des del 2019 amb un nou partit.

Cantó, en roda de premsa, ha criticat especialment els indicis que aprecia el magistrat de malversació i prevaricació per la presumpta simulació d'eixos contractes per a afavorir afins del PSPV i Compromís. "Tots aquests casos demostren que el tripartit valencià és més del mateix", ha asseverat.

Davant d'açò, ha garantit que Cs seguirà demanant responsabilitats allí on governa i ha posat l'exemple de les vacunacions irregulars o el dels polítics que se salten les restriccions, com l'alcalde de Catarroja (València), Jesús Monzó, de Compromís, que va demanar disculpes per deixar passar dos amics al seu domicili.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento