Comunitat Valenciana

Detingudes dos joves per robar en un domicili d'Albalat de la Ribera amb la família dins i ferir dos dels seus membres

La Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona de 19 i 20 anys d'edat per entrar a robar a un domicili d'Albalat de la Ribera mentre la família estava dins i ferir dos dels seus membres.
Material intervingut en l'operació
Material intervingut en l'operació
GUARDIA CIVIL
Material intervingut en l'operació

Segons ha indicat la Comandància en un comunicat, als detinguts se'ls acusa d'un delicte de robatori amb violència i intimidació per uns fets que van ocórrer aquest dimarts a primera hora del matí.

Sobre les 08.10 hores, es va rebre un avís dirigit a les patrulles de la Guàrdia Civil en servici d'un fet delictiu ocorregut a Albalat de la Ribera (València), on pel que sembla uns individus havien entrat per força en l'interior d'una vivenda amb els habitants dins per a intentar robar. Davant d'aquests fets es va personar ràpidament la Guàrdia Civil de Sueca en el domicili on van tindre lloc els fets.

Les víctimes comuniquen als agents que sobre les 08:00 hores del matí algú va cridar a la porta del seu domicili i en obrir la porta per a veure de qui es tractava i sense mediar paraula, dos persones, un home i una dona van espentar una de les habitants, la van tirar al sòl de cap per avall; la van immobilitzar amb el pes de tots dos i li van exigir repetidament diners.

A més, van tapar la boca altra de les víctimes, li van colpejar en el coll amb el puny i posteriorment van intentar asseure-ho en una cadira i tapar-li els ulls amb intenció que no els vera la cara.

En eixos moments un dels habitants es va posar a cridar fort i li va escoltar el seu fill, que en eixos moments es trobava en la seua habitació. El fill es va enfrontar als assaltants, i va baixar a més la seua germana, la qual va poder veure com una dona apuntava amb un arma de foc el seu germà. La germana va ser tirada al sòl també pels assaltants, i li van colpejar en el cap.

Mentre açò succeïa, una de les víctimes va aprofitar la circumstància del cúmul de persones i agressions per a dirigir-se corrent a la finestra per a demanar auxili. Davant aquesta situació els assaltants "van eixir precipitadament".

Després de diverses indagacions, es va comprovar que els dos sospitosos havien fugit en un vehicle, el qual va ser localitzat per la Guàrdia Civil de Sueca i Alberic.

Fruit de les gestions realitzes pels responsables de l'operatiu de la Guàrdia Civil de Sueca i Alberic, van localitzar el vehicle amb dos passatgers en el seu interior després de ser identificats i van comprovar que eren els autors dels fets i van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència en un domicili de la població d'Albalat de la Ribera.

En el registre realitzat en el vehicle es va localitzar una pistola amb "aparença real", una pota de cabra d'uns 80 cm de longitud, una cisalla, uns guants d'obra, un ganivet d'uns 12 cm de fulla i cinc brides de plàstic. A més el vehicule va ser intervingut.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº1 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento