Comunitat Valenciana

Founder Institute (Silicon Valley) llança una acceleradora online d'start-ups a València

Founder Institute, amb seu a Silicon Valley, anuncia el llançament de la seua acceleradora 'startups 'pre-seed' a València, per mitjà d'un programa online amb l'objectiu d'ajudar a construir 30 empreses tecnològiques prometedores per any.
Equip de Founder Institute
Equip de Founder Institute
FOUNDER INSTITUTE
Equip de Founder Institute

A partir del 13 d'abril, els emprenedors aspirants en etapa inicial que busquen crear empreses reeixides tindran l'oportunitat d'obtindre 'feedback' i sessions de 'mentoring' personalitzades amb més de 50 mentors, inversors i emprenedors de València.

El programa albergarà una sèrie d'esdeveniments de llançament online gratuïts on els assistents poden aprendre com construir una empresa, obtindre tracció i finançament o accedir ràpidament a una sèrie de programes posteriors, inclòs Funding Lab, per a continuar rebent suport d'experts en les següents etapes, avancen els seus impulsors en un comunicat.

Els aspirants també podran ampliar la seua xarxa de suport per a incloure fundadors d'start-ups, directors executius i inversors de la xarxa global de l'acceleradora, que compta amb més de 4.500 alumnes i més de 18.000 mentors a nivell mundial.

En honor de garantir la salut i la seguretat de mentors, socis i participants, aquest primer llançament es durà a terme completament en línia, la qual cosa permetrà a qualsevol persona construir un negoci juntament amb alguns dels principals empresaris i inversors de València des de qualsevol lloc amb una connexió a internet.

Amb presència en 200 ciutats, aquesta acceleradora proporciona a emprenedors i equips una xarxa de suport i un procés de creixement estructurat necessaris per a aconseguir la tracció i el finançament. Els interessats estan convidats a participar a València Virtual 2021 (Leading) Founder Institute mitjançant el seu web.

Els interessats poden inscriure's en la web fins a la data límit de sol·licitud anticipada (28 de febrer) i els que ho facen abans obtindran descomptes especials. Darrere de Founder Institute a València estan Alvaro Cabrera, CEO de Grup ALMA; Frederic Scheel, CEO d'Event-one; José Pascual, director de màrqueting; Marcos Garcia, CEO de Micuna USA, i Begoña Machancoses com a 'communication leader partner'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento