Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana va viure aquest dijous el seu dia de gener més càlid des de l'any 1950

La Comunitat Valenciana va viure aquest dijous el seu dia més càlid de gener des d'almenys l'any 1950, amb una temperatura mitjana 8,8 graus superior a la mitjana normal del final de gener, segons ha explicat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Evolució de la temperatura mitjana de la Comunitat Valenciana
Evolució de la temperatura mitjana de la Comunitat Valenciana
AEMET
Evolució de la temperatura mitjana de la Comunitat Valenciana

En concret, amb dades provisionals, amb una temperatura mitjana de 16,9 graus, la jornada d'aquest dijous equivaldria a la mitjana de mínimes i màximes d'un dia de final de maig. "Amb diferència, va ser el dia més càlid de gener en el nostre territori des d'almenys 1950", ha destacat l'Aemet.

No només va ser el dia més càlid de gener, també (provisionalment) és el més càlid d'un dia d'hivern, la qual cosa és encara més significatiu, ja que, sobretot, els dies de final febrer estan ja molt allunyats del solstici d'hivern.

Quant a aquest divendres, al migdia, les temperatures a alguns observatoris encara són lleugerament més altes que el dijous a aquesta hora. La més càlida s'ha correspost al de l'Aeroport d'Alacant-Elx, que ha marcat 26 graus.

Li segueixen Alacant, amb 25,9º; Oliva, amb 25,8º;Castelló, amb 24,4º; Xàtiva, amb 24,2 graus; Ontinyent, amb 23,7º; Bétera, amb 23,3º; València, amb 23,2º; el Pinós, amb 22,6º, i Xàbia, amb 22,5º.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento