Comunitat Valenciana

Turisme.- L'Oceanogràfic ofereix una tarifa única de 20 euros per a febrer

Visitar l'Oceanogràfic durant el pròxim mes de febrer costarà 20 euros com a tarifa única, en perllongar-se la promoció especial de gener que estarà vigent fins al 28 de febrer i suposa un estalvi de més de deu euros sobre el preu habitual de l'entrada d'adult.
L'Oceanogràfic de València
L'Oceanogràfic de València
OCEANOGRÀFIC
L'Oceanogràfic de València

Es tracta d'un cost únic en totes les tarifes (general, reduïda i grup) que ja es pot adquirir a través de la web de l'aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i empreses col·laboradores.

La venda és únicament online, no acumulable a altres descomptes i promocions, i les entrades limitades. Per a obtindre el descompte és necessari aconseguir les entrades amb almenys 24 hores d'antelació al dia de la visita, solament per a accedir a l'Oceanogràfic.

Al mateix temps, l'espai arriba a la seua majoria d'edat en complir 18 anys des que va obrir l'any 2003. Per a celebrar-ho, convida tots els nascuts aquest any a una visita al llarg de febrer per a comprovar el progrés que ha experimentat el major aquari d'Europa. N'hi ha prou amb ensenyar el DNI en les taquilles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento