Comunitat Valenciana

L'ona de terratrèmols s'estén ara a València: registra tres sismes durant la nit

  • Un d'ells s'ha produït en la costa, allunyat de la ciutat, i els altres dos a Llocnou de la Corona, al sud de València.
Terremoto en el golfo de Valencia
Terremoto en el golfo de Valencia
IGN
Terremoto en el golfo de Valencia

L'activitat sísmica a Espanya sembla que no cessa. La mateixa nit que Granada ha patit una vintena de terratrèmols, València va patir la passada matinada un total de tres tremolors, un d'ells en la costa, allunyat de la ciutat, i els altres dos Llocnou de la Corona, al sud de València.

A al voltant de la 1.25 de la matinada, s'ha produït el terratrèmol de major magnitud. Era de 2,7 graus en l'escala de Ritcher i ha succeït a 42 quilòmetres de la costa en el golf de València. No ha sigut percebut per la població, almenys en forma de telefonades al telèfon d'Emergències 112.

Abans, a les 23.35 hores, s'havia donat ja el primer tremolor en la Comunitat. S'ha sentit a Llocnou de la Corona i el terratrèmol ha tingut una magnitud de dos graus en l'escala de Ritcher, segons informa en la seua pàgina web l'Institut Geogràfic Nacional.

El tercer i últim tremolor ha sigut el més lleu, tan sols 1,8 graus, i també s'ha donat en la zona de Llocnou de la Corona, entorn de les 6.14 hores del matí. Afortunadament no cal lamentar ferits, però la població ha de mantindre's alerta per si es produeixen més rèpliques en els pròxims dies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento