Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Policia de la Generalitat inspecciona 299 locals i sanciona quatre per incomplir la normativa

La Policia de la Generalitat ha supervisat 24 àrees comercials i inspeccionat 299 establiments de la Comunitat Valenciana des de dijous passat per a comprovar el compliment de la normativa covid i la Llei d'Espectacles. Com a resultat, s'ha sancionat quatre locals ja que els agents han comprovat que el compliment dels aforaments i l'horari de tancament ha sigut "generalitzat".
Control de la Policia de la Generalitat en imatge d'arxiu
Control de la Policia de la Generalitat en imatge d'arxiu
GVA
Control de la Policia de la Generalitat en imatge d'arxiu

A més, els agents han identificat 496 persones i 599 vehicles des del dijous, han realitzat 247 advertiments per l'ús inadequat de la mascareta o per no complir les distàncies de seguretat i alçat 24 actes per incompliment de l'ús de la mascareta o saltar-se el toc de queda, a més de tres per tinença de drogues o armes.

Des de març del 2020, els grups d'Establiments i d'Espectacles de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana han realitzat 6.490 inspeccions en establiments i comerços, amb un resultat de 669 sancionats. A més, s'han elevat 1.317 actes per incompliment de les mesures higiènic-sanitàries i 430 per saltar-se el toc de queda.

En aquest període, la Policia de la Generalitat ha realitzat la supervisió de 16.370 establiments i ha identificat a 16.901 persones per a informar de la normativa sanitària i vigilar el seu compliment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento