Comunitat Valenciana

Una empresa valenciana desenvolupa un dispensador d'aigua beneïda que evita el risc de contagi per covid

  • Aquest sistema ja s'ha instal·lat en diverses parròquies de València així com altres llocs de peregrinació emblemàtics.
  • AquaSanctus funciona amb un pedal situat en la seua part inferior que cada persona pot activar.
Pila amb dispensador d'aigua beneïda
Pila amb dispensador d'aigua beneïda
AQUA SANCTUS
Pila amb dispensador d'aigua beneïda

Una empresa valenciana ha desenvolupat un dispensador d'aigua beneïda que evita el risc de contagi per coronavirus i facilita als fidels la possibilitat de persignar-se a l'entrada al temple. Aquest sistema ja s'ha instal·lat en diverses parròquies de València així com altres llocs de peregrinació emblemàtics com Fátima i Lourdes, segons ha informat la companyia AquaSanctus en un comunicat.

La irrupció del coronavirus havia bandejat de les esglésies l'aigua beneïda en les piles per les recomanacions higiènic-sanitàries per a evitar contagis.

Per mitjà d'aquest dispensador automàtic, cada fidel rep directament en les seues mans l'aigua necessària per a persignar-se sense necessitat que la seua pell entre en contacte amb cap superfície, minimitzant així el risc de contagi.

AquaSanctus funciona amb un pedal situat en la seua part inferior que cada persona pot activar. En el cas de València, disposen d'aquest mètode les parròquies de Sant Tomás Apòstol, Sant Felip Neri i l'església de Montolivet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento