Comunitat Valenciana

Sis persones resulten ferides en un accident entre tres cotxes en l'A-7 a Coix

Sis persones han resultat ferides aquest dijous de diversa consideració en un accident entre tres cotxes en l'A-7 en el terme municipal de Coix (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Una ambulància de SVB en imatge d'arxiu
Una ambulància de SVB en imatge d'arxiu
CICU
Una ambulància de SVB en imatge d'arxiu

Sobre les 10.50 hores s'ha alertat el CICU d'un accident entre tres cotxes en l'autovia A-7, a l'altura del quilòmetre 541, a Coix. Fins al lloc s'han desplaçat tres unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i una ambulància convencional TNA (Transport no Assistit).

Els servicis sanitaris han assistit sis ferits, quatre d'ells dones, que presentaven lesions de diversa consideració. Dos de les ateses, de 24 i 42 anys, han sigut traslladades a l'hospital Vega Baja d'Oriola per contusions. Les altres dos han sigut evacuades a l'hospital del Vinalopó d'Elx: una de 36 anys per politraumatisme i l'altra de 45 per policontusions.

Els dos homes ferits, dels quals no es disposa edat encara que també són adults, han sigut traslladats en l'ambulància convencional a l'hospital Vega Baja d'Oriola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento