Comunitat Valenciana

Cantó demana cessar els "pocavergonyes" que es colen en la vacuna: "És un nou tipus de corrupció política"

El líder de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha exigit aquest dijous que tots els partits "aparten els pocavergonyes" que s'hagen colat en la vacunació sense pertànyer als grups de població prioritaris.

"Ara mateix ens trobem davant un nou tipus de corrupció política, la d'uns quants pocavergonyes que aprofiten el seu càrrec per a colar-se per davant dels sanitaris i els majors en la vacunació", ha advertit en declaracions en una cassolada de l'hoteleria valenciana.

Cantó ha posat l'accent que és una cosa que han de fer tots els partits, davant els últims casos d'alcaldes i regidors vacunats al Verger i Els Poblets (Alacant) o Rafelbunyol (València), en els tres casos del PSOE.

També ha posat el focus en el cas de l'alcalde de La Nucia (Alacant) i diputat d'Esports, Bernabé Cano (PP), ja que Cs governa amb els 'populars' en la institució provincial.

Precisament, Cantó s'ha reunit telemàticament aquest dijous amb dos dels representants provincials a Alacant del seu partit, Julia Parra (vicepresidenta i diputada de Cultura) i Javier Gutiérrez (diputat d'Infraestructures), per a valorar aquesta polèmica.

Es tracta d'una cosa que reclama Cs a nivell nacional, a través de la seua presidenta Inés Arrimadas, mitjançant un acord en parlaments tant autonòmics com en el Congrés, diputacions i ajuntaments perquè els partits es comprometen a cessar els càrrecs que es vacunen abans d'hora.

L'HOTELERIA, "MALTRACTADA I MENYSPREADA"

D'altra banda, el també síndic 'taronja' ha tornat a mostrar el seu suport als hostelers en la protesta davant el Palau de la Generalitat per l'entrada en vigor aquest dijous del tancament total de bars i restaurants durant 14 dies.

"Un sector de nou absolutament maltractat pel tripartit valencià i al qual se li obliga a tancar sense haver-se reunit amb ells, d'un dia per a un altre i sense ajudes; no saben ni tan sols quals són les ajudes anunciades", ha reiterat.

És més, Cantó ha acusat els governs d'esquerra de "tractar amb menyspreu l'hoteleria" en afirmar que "som un país de cambrers quan se'ls oblida que tot el sector els està pagant el sou amb els seus impostos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento