Comunitat Valenciana

Cvirus.-La Policia de la Generalitat proposa sancionar 9 locals i obri 137 actes per saltar-se toc de queda i mascaretes

Els Grups d'Establiments i d'Espectacles de la Unitat de la Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana han proposat sancionar nou locals per incomplir les normatives d'espectacles i contra la Covid i ha obert 137 actes per saltar-se el toc de queda o per mal ús de la mascareta.
Control de la Policia de la Generalitat
Control de la Policia de la Generalitat
GVA
Control de la Policia de la Generalitat

Així, durant el cap de setmana, la Policia de la Generalitat ha alçat 137 actes per no utilitzar adequadament la mascareta o per saltar-se el toc de queda. També ha realitzat 266 advertiments per no respectar la distància de seguretat o incomplir l'ús de mascaretes, ha indicat la Generalitat en un comunicat. Així mateix, ha identificat 1.325 persones i 751 vehicles per aquests motius.

Durant aquest cap de setmana l'helicòpter de coordinació de la Generalitat ha donat suport als operatius policials que han controlat l'aforament de les àrees comercials i el tancament perimetral de Bonrepòs i Mirambell, Canals, Sollana i Xàtiva.

Gràcies a aquesta vigilància, s'han sumat sis actes per incomplir el confinament i altres sis per tinença de drogues, s'identificat 202 persones i 104 automòbils, controlat 31 passaports i s'han atès 2 servicis humanitaris.

La Generalitat seguirà donant suport aeri, quan siga necessari, per a controlar els tancaments perimetrals ordenats. Aquest dilluns s'estan realitzant vols en les zones de Sollana, Guadassuar, Anna, Canals i Aiora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento