Comunitat Valenciana

El Consell convoca la primera prova d'oposició a 17 cossos de funcionaris i CSIF ho veu "temerari"

  • El sindicat considera que posa en risc la salut dels opositors amb proves que, en conjunt, reuniran milers de persones.
Aspirants a una oposició en imatge d'arxiu
Aspirants a una oposició en imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Aspirants a una oposició en imatge d'arxiu

La Generalitat Valenciana ha convocat les primeres proves de les oposicions a 17 cossos de funcionaris per als mesos de febrer, març i abril, segons ha informat la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), que ha instat per escrit a la Conselleria a ajornar aquesta decisió.

El sindicat, que ja va sol·licitar la suspensió dels exàmens d'enginyeria previstos per a aquest mes de gener, considera que el Consell, amb aquesta nova decisió "temerària", posa en risc la salut dels opositors amb proves que, en conjunt, reuniran milers de persones.

CSIF ha recordat que l'Administració Pública va posar data ahir al primer examen de les oposicions de nombrosos cossos de funcionaris i considera "paradoxals" eixes decisions "en un escenari de centres hospitalaris desbordats, restriccions severes i corba de contagis desbocada, després de deu anys sense convocar oposicions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento