Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Xirivella recomana limitar la vida social a l'imprescindible sense eixir dels grups bambolla

L'Ajuntament de Xirivella (València) crida a la ciutadania a extremar precaucions davant l'augment de contagis "evitant eixir dels grups bambolla", ja siga en l'àmbit laboral, escolar o familiar, i recomana limitar la vida social "a l'imprescindible".
Control de la Policia Local de Xirivella
Control de la Policia Local de Xirivella
AYUNTAMIENTO DE XIRIVELLA
Control de la Policia Local de Xirivella

El govern municipal torna a prorrogar per altres 15 dies el decret d'Alcaldia que arreplega les restriccions d'àmbit municipal, en vigor des del 4 de novembre. Continuen tancades les zones infantils de joc i cal·listènia, el teatre-auditori, la piscina coberta i les sales de musculació i 'fitness'.

També es mantenen suspeses les activitats municipals per a la tercera edat, el col·lectiu de major risc davant de la pandèmia, informa el consistori en un comunicat.

No obstant açò, el decret inclou en aquesta ocasió una recomanació explícita als veïns per a limitar "al màxim" les reunions socials. "En un moment crític de la pandèmia, dins del nostre àmbit de decisió traslladem a la ciutadania la transcendència de mantindre una actitud personal ferma i vigilant davant del virus", declara l'alcalde, Michel Montaner.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento