Comunitat Valenciana

Cvirus.-Cullera demana a Barceló mesures més restrictives per l'augment de casos i al·ludeix a un "desfasament" de dades

L'Ajuntament de Cullera (València) ha demanat a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, mesures més restrictives davant l'augment de casos de coronavirus en el municipi, al mateix temps que ha al·ludit a un "desfasament" de dades.

El consistori ha remès una carta a Barceló en la qual sol·licita, textualment, "mesures sociosanitàries més contundents per a frenar el nivell d'incidència que, en el cas de la nostra població, ha passat en les últimes dos setmanes d'uns nivells mínims de contagis, a unes xifres molt preocupants i una taxa que se situa en 1.390,87".

Per açò, també es reclama una reunió "d'urgència" amb l'objectiu que els ajuden a aconseguir mitigar i millorar la situació. A més, s'ha traslladat a la consellera que existeix un "desfasament" entre les dades que arriben.

"Sense anar més lluny, les dades autonòmiques de hui, 111 positius, presenten un desfasament respecte als facilitats per Salut Pública, que superen els 300 casos", s'exposa en l'escrit.

D'altra banda, el consistori ha volgut posar de manifest el treball "braç a braç" amb les autoritats sanitàries de l'àrea de Salut de la Ribera, les quals traslladen el nivell de saturació i l'extraordinari sobreesforç al qual s'està veient sotmès el sistema de salut pública.

L'escrit també posa en valor l'"intens" treball de la Conselleria per a implementar estratègies orientades al control del coronavirus i ha insistit que la Conselleria "ha comptat i comptarà amb la col·laboració de les administracions locals per a vetlar pel compliment de les normatives i restriccions aprovades".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento