Comunitat Valenciana

Deu creadors intervindran La Marina de València durant el 2021 en un nou cicle d'art urbà

  • La proposta donarà cabuda a artistes de diferents àmbits i procedència.
  • L'argentí Martin Kazanietz a.k.a "Gordopelota" ha inaugurat el projecte.
Art urbà en La Marina
Art urbà en La Marina
LA MARINA
Art urbà en La Marina

La Marina de València s'omplirà al llarg d'enguany d'art urbà amb un nou cicle en el qual participaran deu creadors, que inundaran amb les seues obres de temàtica lliure diversos punts de la dàrsena.

La iniciativa, batejada com 'Art a la Marina', està comissariada per Parets -col·lectiu format pel director creatiu Andrés Sbrancia, el productor artístic i fotògraf Omar Quiñones i el també fotògraf Francho Lázaro- i pretén donar cabuda a artistes de diferents àmbits i procedència, tant valencians com d'altres llocs.

El projecte ha arrancat amb Martin Kazanietz a.k.a "Gordopelota", artista argentí reconegut a nivell mundial, especialment pels seus treballs vinculats a la cultura del futbol així com pels de temàtica costumista. Sobre un dels murs situats al costat del parc infantil i la pista de patinatge de la dàrsena valenciana, Kazanietz ha representat una persona tombada, relaxada i prenent el sol, que faria referència a la Marina com a zona de gaudi i d'oci.

El següent autor a prendre part en aquest projecte serà el francés 2shy, conegut per la seua colorista iconografia i la seua habilitat per a crear tipografies. Establit a València des de fa uns mesos, 2shy desenvolupa el seu treball entre París i València i ha triat una de les parets del pàrquing del Veles e Vents per a realitzar la seua intervenció.

'Art a la Marina' dona continuïtat a les intervencions ja realitzades en el port històric pels artistes Abel Iglesia, LUCE, Zedre Art Mural i Paul Loubet, i una vegada finalitzat el projecte, les obres generaran un recorregut en clau artística per la Marina de València, que serà un atractiu més per a visitar la dàrsena valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento