Comunitat Valenciana

Innova.- Startup València amplia la seua junta directiva amb quatre nous membres per a tindre "una visió més àmplia"

La junta directiva d'Startup València, l'associació que representa les startups valencianes, s'ha ampliat amb la incorporació de quatre nous membres, segons ha informat l'entitat en un comunicat. En concret, s'han unit a ella Ángel Alberich-Bayarri (CEO i fundador de QUIBIM), Paloma Mas (Ventures de Plug and Play Tech Center), Juan Cartagena (CEO i cofundador d'Hearts Radiant) i Juan Martínez Climent (CEO i cofundador d'Ona Phytogenics).
València Digital Summit aposta per les startups per a afrontar "l'era postCovid-19"
València Digital Summit aposta per les startups per a afrontar "l'era postCovid-19"
VIRTUAL VALENCIA SUMMIT
València Digital Summit aposta per les startups per a afrontar "l'era postCovid-19"

"Les noves incorporacions permeten tindre una visió més àmplia de la situació de diversos aspectes i sectors relacionats amb l'emprenedoria tecnològica", ha afirmat Nacho Mas, CEO d'Startup València. Així mateix, ha apuntat que açò "serà molt útil a l'equip de Startup València per a la conceptualització i execució de les activitats de l'associació".

La junta directiva d'Startup València està presidida per Juan Luis Hortolà (COO i cofundador de Blinkfire Analytics) i en ella continuan Javier Megias (Startup Program Director de Fundació Innovació Bankinter), Jaime Esteban (Soci d'SpeedOut Advisory), Judith Saladrigas (Sòcia Àrea d'Innovació i Emprenedoria de DWF-RCD), Antonio Huerta (CEO i cofundador de Wossom.com), Iker Marcaide (Fundador de Zubi Labs), Fernando Marzal (VP of Business de Jeff), Diego Moya (Head of Fitness Vertical de Jeff) i Eduardo Nebot (Soci de DWF RCD).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento