Comunitat Valenciana

Cvirus.- Confecomerç afirma que la reducció d'aforament afectarà unes rebaixes que anaven a ser un "baló d'oxigen"

La Confederació d'Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV) ha advertit que la reducció de l'aforament al 30% afectarà la campanya de rebaixes que hauria d'haver sigut "un baló d'oxigen" per al sector després d'una campanya de Nadal "desigual i irregular" en la qual la segona ona ha incidit en les vendes, segons han assenyalat en un comunicat.
Campanya 'Un futur menys Black' busca incentivar la compra en el xicotet comerç a la Comunitat Valenciana
Campanya 'Un futur menys Black' busca incentivar la compra en el xicotet comerç a la Comunitat Valenciana
EUROPA PRESS
Campanya 'Un futur menys Black' busca incentivar la compra en el xicotet comerç a la Comunitat Valenciana

Per açò, ha insistit en la necessitat de prendre mesures urgents que permeten ajudar un xicotet comerç "cada vegada més castigat" a conseqüència de la pandèmia.

Així, el xicotet comerç afronta aquestes rebaixes amb "certa incertesa", tenint en compte a més que la campanya de vacunació "no arribarà a temps per a poder salvar aquest període, en un context econòmic incert", en el qual el sector està "cada vegada més asfixiat, després de deu mesos des que irrompera la pandèmia, amb contínues restriccions a la seua activitat, i amb caigudes de facturació en alguns subsectors de l'ordre del 40%".

Sobre este tema, ha demanat tornar a una política ordenada de rebaixes, atenent a la verdadera finalitat d'aquest període, concebut per a poder donar eixida als excedents, atés que "ha perdut tota la seua raó de ser, davant la constant proliferació de constants descomptes al llarg de tot l'any".

Així, ha advertit que la liberalització de les rebaixes ha "descontextualitzat aquest període, provocant fins i tot un minvament de garanties i de qualitat en els consumidors", per "la permissivitat" en la legislació de la venda de productes adquirits expressament per a la campanya, en lloc d'aquells que són els propis de l'excedent de la temporada.

Respecte a l'entrada en vigor de les noves restriccions, la Confederació insisteix que el xicotet comerç "compleix estrictament" amb totes les mesures de seguretat, i que per tant "no és necessari la nova limitació d'aforament del 30%.

Per açò, ha instat a la Generalitat a modificar la seua decisió i al fet que mantinga l'aforament amb el qual explicava el comerç de proximitat d'un 50% davant aquest període d'especial incentiu per al sector.

Així, ha insistit en què en ser un espai "més reduït" es donen les condicions "idònies" per "al ple compliment de totes les mesures, amb una neteja constant i el fet d'estar a peu de carrer, amb accés i eixida a l'exterior afavoreix la ventilació contínua".

Així mateix, un altre aspecte fonamental és l'indicatiu a la porta dels comerços de la capacitat de l'aforament, plenament visible pel client en comprovar de forma instantània i a primer colp de vista que es compleix estrictament amb aquesta mesura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento