Comunitat Valenciana

Puig anuncia una nova línia d'ajudes per als sectors afectats per les últimes restriccions

  • Els detalls del pla s'establiran en els pròxims dies en col·laboració amb els propis sectors, segons la Generalitat.
  • El president s'ha reunit aquest dijous amb representants de la patronal CEV i dels sindicats UGT-PV i CCOO PV.
Reunió de Puig amb patronal i sindicats
Reunió de Puig amb patronal i sindicats
GVA
Reunió de Puig amb patronal i sindicats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous una nova línia d'ajudes per als sectors afectats per les últimes restriccions a la Comunitat Valenciana, com el tancament de l'hoteleria a les 17.00 hores o el toc de queda a les deu de la nit.

Aquestes prestacions es definiran en els pròxims dies en col·laboració amb els propis sectors, ha avançat després d'una reunió de treball amb el president de la patronal CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO PV, Arturo León.

De moment, les tres parts han iniciat la discussió sobre quines ajudes són necessàries i amb quina quantia, abans d'una altra reunió tècnica aquest divendres. L'objectiu és "solucionar eixe suport que és exigible per part dels sectors afectats i que en la mesura del que econòmicament puga, la Generalitat vol fer front".

Puig ha destacat el diàleg amb sindicats i empresaris per a fer front a les restriccions decretades per a la millora de la qualitat assistencial i la lluita contra la pandèmia. "Són accions que tenen conseqüències en l'àmbit econòmic i hem de donar-los resposta", ha afirmat en declaracions remeses als mitjans.

"Anem a viure uns mesos molt complicats per a l'economia, però la Generalitat està absolutament convençuda que d'ací poc, gràcies a la vacunació, aconseguirem superar aquesta situació", ha asseverat per a reiterar la seua intenció d'ajudar al fet que puguen tirar endavant les empreses que afronten dificultats encara que tinguen viabilitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento