Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 51 nous brots, 39 d'ells en la província de València

La Conselleria de Sanitat ha detectat un total de 51 nous brots de coronavirus, dels quals 39 es localitzen en la província de València, set en la d'Alacant i cinc en la de Castelló.
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

Així ho indica Sanitat en l'actualització diària, que assenyala que el brot amb major nombre de contagis s'ha detectat a Benicarló, i afecta 12 persones en l'àmbit laboral.

Hi ha a més dos focus d'11 contagis a Algemesí i Alzira i un de 10 a Benigànim. Tots ells són d'origen social.

Set dels brots estan relacionats amb l'àmbit educatiu: cinc se situen en València (tres de set casos i dos de tres contagis) i altres dos a Alcoi i Paterna, amb tres afectats en cadascun. Hi ha també un a Alboraia que afecta cinc persones l'origen de les quals està en "altres àmbits".

En l'àmbit laboral hi ha nou focus. A més del de Benicarló, hi ha tres a València (de set, cinc i quatre casos), un a l'Alcúdia de sis contagis, un altre a Xest amb quatre afectats i altres tres a Alzira, Cinctorres i Paterna amb tres positius cadascun.

La resta de brots s'han produït en l'àmbit social. Hi ha cinc a València (un de cinc contagis, altres dos de quatre i dos més de tres), tres a Utiel (dos de quatre casos i un de cinc) i altres dos a Torrevella (un afecta sis persones i l'altre a quatre) i Aiora (un de quatre i un altre de tres).

Els altres se situen en Alcoi (quatre casos), Alfafar (sis), Alfarrasí (set), Almoradí (tres), Bétera (quatre), Calles (quatre), Canals (sis), Cullera (cinc), Daimús (set), el Genovés (sis), l'Alcúdia de Crespins (tres), Oriola (sis), Polop (tres), Requena (cinc), Sant Mateu (quatre), Santa Magdalena de Polpís (cinc), Sedaví (quatre), Sinarques (tres) i Vinaròs (sis).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento