Comunitat Valenciana

Oltra: "No sé si cal modernitzar la Corona o l'Estat"

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, s'ha preguntat si la llei de la Corona "és la llei que estan esperant els ciutadans en aquests moments" i ha manifestat: "No sé si cal modernitzar la corona o cal modernitzar l'Estat".

Així s'ha expressat Oltra aquest dimecres en una entrevista en el programa 'La Hora de la 1' de Televisión Española preguntada respecte a la possibilitat que es tramite una nova llei per a aquesta institució, que, al seu juí, "travessa per un problema de legitimitat important sobretot després del que sabem sobre el rei emèrit i la seua afable estada a l'Orient Mitjà".

Per a la vicepresidenta, "sí que caldria" llevar-li el títol a Joan Carles I, però "més important" que açò, que és "una cosa simbòlica" és "que done resposta davant la justícia i retorne els diners".

"Ací cal pagar els deutes, i aquest és un d'ells. No val amb una xicoteta regularització després de totes les quantitats de diners ingents que hem sabut que s'han manejat de manera presumptament il·legal", ha manifestat, abans d'incidir que "el més important és que responga davant la justícia i retorne els diners".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento