Comunitat Valenciana

Bonig demana a Puig un pla de vacunació amb col·laboració públic-privada: "Al pas que anem tardarem cinc anys"

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, un pla de vacunació "diari" en els centres de salut i amb col·laboració públic-privada i ha denunciat que, "una vegada més", el cap del Consell "no ha explicat absolutament res a l'oposició". "Al pas que anem, tardarem cinc anys a vacunar-nos tots els valencians", ha assegurat.

Així mateix, ha exigit al Consell i al Govern d'Espanya "menys propaganda i més sensibilitat i humanitat" davant l'inici de la vacunació. En aquest sentit, la dirigent 'popular' ha assegurat que li hauria agradat que Puig haguera donat a conéixer el pla de vacunació de la Comunitat en la comissió de Sanitat de les Corts Valencianes i ha lamentat que "una vegada més, el president no ha explicat absolutament res a l'oposició".

Sobre aquest tema, ha reivindicat la necessitat que "tot el sistema de salut, tant públic com privat, estiga per a la vacunació, primer per als més vulnerables i després per a la resta" perquè, al seu juí, "al pas que anem tardarem cinc anys a vacunar-nos tots els valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento