Comunitat Valenciana

Bonig veia "més clar que l'aigua" que Puig "no anava a deixar caure el govern" per "acceptar el mínim" que demanava Cs

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha considerat que estava "més clar que l'aigua" que el president, Ximo Puig, "no anava a deixar caure el seu govern" per "acceptar el mínim" que demanava Ciutadans i ha considerat que "tot açò ha sigut una maniobra de confusió de la factoria Puig de Presidència".

Així s'ha pronunciat la líder dels 'populars' aquest dimecres, després de conéixer-se que Cs no votarà a favor de la llei d'acompanyament i s'abstindrà en els pressupostos. Per a Bonig, també queda "claríssim" que l'"única alternativa" al "desastre de gestió" del Botànic és el PP. "Això queda claríssim", ha incidit.

Preguntada sobre si creu que el Botànic ha "utilitzat" Cs, ha indicat: "Jo no sé si ho ha utilitzat o s'han utilitzat mútuament", i ha defès que el "responsable" d'aquesta situació és Puig perquè "ha preferit Compromís i a Unides Podem" en lloc del suport del "bloc constitucionalista".

Així, ha argumentat que el 13 d'abril li va oferir pactar uns "pressupostos de legislatura" que "atengueren la gestió sanitària i la reactivació econòmica" però ha lamentat que el president "no ha volgut".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento