Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 83 brots, un afecta 27 persones a Llíria

La Conselleria de Sanitat Universal ha detectat 83 brots de coronavirus des de l'última actualització, dels quals 11 afecten més de 10 persones. El més nombrós és un focus de 27 casos a Llíria d'origen social.
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

En total hi ha nou brots a Castelló, 26 a Alacant i 48 a València. A més del de 27 casos a Llíria, hi ha un de 15 a la Vila Joiosa (social), altres dos de 13 a Oriola (social) i Sot de Ferrer (laboral), un de 12 a Callosa de Segura (social), altres tres d'11 a Albocàsser (laboral), Castalla (educatiu) i Genovés (social), i tres més de 10 casos a Benicarló i Pedralba (tots dos socials) i València (laboral).

Hi ha un brot més que afecta l'àmbit educatiu, a Xàbia, amb huit persones afectades; i altres 11 relacionats amb l'àmbit laboral a Requena (nou contagis); Bigastre, Bunyol i València (huit) i València (cinc). També a València hi ha dos brots de quatre casos, així com un més a Dénia i a Asp, Aiora i Betxí hi ha focus de tres positius.

La resta de brots són d'origen social i es localitzen a: Aielo de Malferit (cinc casos); Alcalà de Xivert (set); Almoradí (un de huit i un altre de set); Asp (cinc); Aiora (cinc); Benetússer (nou); Benicarló (un de huit i un altre de tres); Bonrepòs i Mirambell (tres); Burjassot (cinc); Callosa d'en Sarrià (sis) i Callosa de Segura (dos, tots dos de cinc positius).

També hi ha brots a Canals (sis contagis); Catral (set); Caudete de les Fonts (tres); Cocentaina (sis); Dolores (nou); Elx (quatre brots de sis, cinc, quatre i tres casos); Gata de Gorgos (cinc); Guadassèquies (quatre); l'Atzúbia (nou); la Vila Joiosa (cinc); Llíria (sis); Meliana (dos de nou) i Moixent (cinc).

A més, s'han detectat focus a Novetlè (set); Ontinyent (cinc); Paterna (dos, un de huit i un altre de tres); Puçol (set); Rafal (quatre); Rocafort (quatre); Sagunt (quatre); Sant Miquel de les Salines (tres) i Utiel (cinc).

La capital concentra 13 brots d'origen social. A València hi ha dos focus de nou positius, un de huit, tres de set, un de sis, un de cinc, tres de quatre i dos de tres.

Vila-real (un brots de sis casos); Vilamarxant (dos, un de huit i un altre de sis); Vinaròs (un de sis) i Xàtiva (un de nou i un altre de huit) són els altres municipis que han sumat contagis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento