Comunitat Valenciana

Loteria.- El 6.095, agraciat amb el segon premi, es reparteix en sis municipis de València i Alacant

El número 6.095 ha resultat agraciat amb el segon premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie, s'ha repartit en les localitats valencianes de Gandia i Manises, i en les alacantines del Pinós, Crevillent, Elda, i Callosa de Segura. En total, entre les sis administracions tenien consignats 89 dècims d'aquest nombre.

Així, l'administració número 7 de Gandia, en el carrer de la Verge, tenia consignats 45 dècims, i la de número 2 del Pinós, en el Passeig de la Constitució, altres 29. Per la seua banda, la número 4 de Crevillent, en el carrer Verge del Pilar, tenia 8 bitllets, la número 5 d'Elda, en el carrer Eduardo Dato, altres 5. L'administració número 2 de Callosa de Segura i la número 3 de Manises han repartit un bitllet cadascuna.

El número va ser cantat a les 13.09 hores en l'octau filferro de l'octava taula.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest 22 de desembre un total de 2.408 milions d'euros en premis, 28 milions més que l'any anterior, i els agraciats amb la 'Grossa' rebran 400.000 euros al dècim agraciat.

Els premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d'import inferior o igual a 40.000 euros no estaran subjectes al gravamen especial sobre els premis de determinades loteries, segons els límits que va fixar la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat del 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento