Comunitat Valenciana

Ribó felicita el Nadal amb una targeta de l'artista valencià Paco Roca, Premi Nacional del Còmic

L'alcalde de València, Joan Ribó, felicitarà enguany el Nadal amb una targeta que arreplega un disseny de l'artista valencià Paco Roca, Premi Nacional del Còmic, ha informat l'Ajuntament en un comunicat. Així, ha precisat que la imatge suposa un reconeixement a "la perseverança i la resiliència de la ciutadania" en la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.
Ndp + Foto Felicitació Nadal Alcalde
Ndp + Foto Felicitació Nadal Alcalde
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Ndp + Foto Felicitació Nadal Alcalde

Ribó ha rebut Roca aquest divendres en el consistori, a qui ha agraït el seu treball i el seu disseny. "Felicitem el Nadal aquest 2020, que és un any trist, però des de la voluntat de superar aquesta crisi que afecta tota la societat", ha manifestat el primer edil.

"Ho dic aquest dia que sabem que hem de reduir el nombre de persones que anem a compartir les celebracions", ha ressaltat el responsable municipal, que ha agregat que "és imprescindible acceptar-ho perquè la situació de la pandèmia en aquests moments està empitjorant".

Joan Ribó ha considerat que hem de "desitjar-nos un feliç Nadal malgrat que estiguem en situacions complexes" i ha destacat que "l'única manera d'eixir d'elles és respectar les normes". En aquesta línia, ha demanat a la ciutadania "un estricte respecte a totes les normes que ha impulsat la Generalitat" per a frenar l'expansió de la Covid-19.

El text que s'adjunta al dibuix de Roca en la targeta de felicitació triada per l'alcalde indica: "Entre tots i totes hem superat un any difícil. També des de la unió, 2021 serà l'any en què farem realitat les nostres esperances i il·lusions".

Per la seua banda, el dibuixant, guionista i dissenyador ha assegurat que és "un honor poder fer alguna cosa en la ciutat en la qual un viu, sobretot, alguna cosa tan especial com una postal de Nadal".

"TROBAR L'OPTIMISME"

Paco Roca ha explicat que el dibuix que ha elaborat per a aquesta ocasió reflecteix "el reconeixement i homenatge a tota la ciutadania, als professionals que ho estan passant i ho han passat malament -des de músics a farmacèutics, de professionals de l'hoteleria al comerç- i també a la gent del carrer, als xiquets sobretot, a les persones majors, i a tota la gent que ha de seguir fent la seua rutina en aquesta situació".

Així mateix, el dibuixant valencià ha fet una crida a la ciutadania per a "intentar trobar, en un moment difícil com el qual tenim, l'optimisme".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento