Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 51 nous brots, 20 d'ells a València

La Conselleria de Sanitat ha detectat 51 nous brots de coronavirus des de l'última actualització, dels quals 20 se situen en la capital. En concret, són 33 focus de la província de València, 13 d'Alacant i cinc de Castelló.
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

Els brots més nombrosos s'han donat a Alcalà de Xivert (14 contagis, origen laboral), València (13, social), Benicarló (10, social) i Xarafull (10, social).

A València hi ha a més, dos brots d'origen laboral: un de sis casos i un altre de tres, així com un altre focus relacionat amb l'àmbit educatiu que afecta tres persones. La resta són tots d'origen social: un de nou positius, un de set, un de sis, quatre de cinc, cinc de quatre i quatre de tres.

A més, hi ha un brot de nou casos a Borriana i tres de huit a Benifaió, la Pobla de Vallbona i Llanera de Ranes, tots ells d'origen social. S'han detectat focus de set contagis a Aielo de Malferit (laboral), Alacant (educatiu) i Vallat (social).

La resta de focus corresponen a Albatera (cinc positius, origen social); Alacant (tres, educatiu); Callosa d'en Sarrià (cinc, laboral); Callosa de Segura (tres, social); Calp (sis, social); Coix (tres, social); Elx (dos brots d'origen social, un de cinc i un de tres); Gandia (quatre, laboral); Godella (cinc, social) i Guardamar del Segura (quatre, social).

També hi ha un focus de cinc contagis d'origen social a la Llosa de Ranes; un altre de cinc i origen laboral a la Vila Joiosa; un de quatre de l'àmbit social a Manises i dos a Oriola, d'origen social, i sis i tres casos.

Els altres se situen en Quart de les Valls (tres, social); Requena (tres, laboral); Utiel (quatre, laboral); Vinaròs (tres, social) i Xàtiva (sis, social).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento