Comunitat Valenciana

La Generalitat llança un catàleg de vivendes assequibles disponibles dirigit a col·lectius vulnerables

La Generalitat ha llançat el 'Catàleg de vivenda pública i amb finalitats socials' de la Comunitat Valenciana, una ferramenta d'informació destinada a "cobrir la demanda de col·lectius vulnerables o amb recursos limitats o per a l'allotjament temporal en situacions d'emergència, com desnonaments o catàstrofes naturals".
Presentació del 'Catàleg de vivenda pública i amb finalitats socials'
Presentació del 'Catàleg de vivenda pública i amb finalitats socials'
GVA
Presentació del 'Catàleg de vivenda pública i amb finalitats socials'

Així ho ha explicat el vicepresident segon i conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, durant la presentació del catàleg davant el ple de l'Observatori de la Vivenda i Segregació Urbana de la Comunitat Valenciana (Ohsu), segons ha informat l'administració en un comunicat.

En aquesta publicació, la Generalitat pretén "identificar el nombre de vivendes, el seu estat de conservació i la gestió duta a terme pels titulars dels immobles, ja siguen propietat de la Generalitat, de gestors públics de vivenda, d'ajuntaments o entitats del tercer sector", ha precisat.

Aquesta ferramenta "s'emmarca en els objectius establits pel Consell en el Pla Hàbitat 20.30 per a garantir la funció social de la vivenda", ha assenyalat Dalmau.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento