Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La Comunitat Valenciana suma 50 brots, el més nombrós amb 31 casos i origen laboral a Rafelbunyol

La Comunitat Valenciana ha detectat un total de 50 nous brots de coronavirus des de l'última actualització de dilluns, entre els quals destaca un focus a Rafelbunyol amb 31 persones contagiades i origen laboral.

Dels 50 nous focus, 35 s'han notificat en la província de València, deu es corresponen a Alacant i cinc s'han donat en la província de Castelló.

Així mateix, tres dels nous brots superen les deu persones afectades. El més nombrós s'ha registrat a Rafelbunyol amb 31 casos i origen laboral; també s'ha detectat un brot de 15 positius a Teulada, d'origen social, i un altre a L'Énova amb 11 casos i també social.

La ciutat de València concentra 20 dels 50 nous brots de coronavirus. Cinc d'ells són d'origen laboral: un de nou positius, un altre de sis positius, un de tres casos i dos brots de quatre. Els 15 brots restants són d'origen social: quatre tenen 6 afectats, hi ha un brot de cinc positius i la resta són d'entre tres i quatre casos.

La localitat d'Oriola ha sumat tres focus de covid d'origen social: un amb cinc casos i dos amb tres positius. Benicarló ha registrat dos brots d'origen social amb 9 i 4 positius. Per la seua banda, Sagunt també ha detectat dos brots: un de laboral amb 7 casos i un altre social amb 3.

S'han detectat brots d'origen social a Utiel (8 casos), Callosa de Segura (6 casos), Montcada (5 casos), Albaida (8 casos), Gata de Gorgos (4 casos), Benaguasil (4 casos), Castalla (3 casos) i Burjassot (4 casos).

Hi ha brots d'origen laboral en els següents municipis: Sogorb (7 casos), Algemesí (5 casos), Castelló de la Plana (3 casos), Moncofa (5 casos), Pego (3 casos), Requena (3 casos), Carcaixent (4 casos) i Alcoi (3 casos).

A més, s'han registrat brots d'àmbit educatiu a Ontinyent (7 casos), Xàtiva (4 casos), Coix (3 casos) i Llanera de Ranes (4 casos).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento