Lleida oferirà un servei de cangur gratuït en els espectacles culturals

  • L'acollida dels nens començarà 30 minuts abans de l'inici de cada representació i acabarà 15 minuts després de la seva realització.
  • Estaran atesos per professionals.
  • CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE LLEIDA.
La posada en marxa d'aquest servei s'iniciarà el 29 de març a l'Auditori Municipal Enric Granados. (ARXIU).
La posada en marxa d'aquest servei s'iniciarà el 29 de març a l'Auditori Municipal Enric Granados. (ARXIU).
ARXIU

L'Ajuntament de Lleida ha presentat avui el servei gratuït de guarda i atenció per a nens durant les representacions d'obres teatrals i concerts a l'Auditori Enric Granados i al Teatre de l'Escorxador.

Segons que ha informat el consistori, la iniciativa ofereix les famílies la possibilitat de deixar els nens a un espai habilitat en els mateixos equipaments en què es desenvolupa l'espectacle, i on estaran atesos per professionals.

La posada en marxa d'aquest servei s'iniciarà el 29 de març a l'Auditori Municipal Enric Granados durant l'actuació del Cor de Cambra.

També hi haurà servei de guarderia al concert que l'orquestra Julià Corbonell donarà el pròxim 26 d'abril a l'Auditori i a les representacions 'Devoris Causa' i 'Míting', el 19 d'abril i el 31 de maig, al teatre Municipal de l'Escorxador.

L'acollida dels nens començarà 30 minuts abans de l'inici de cada representació i acabarà 15 minuts després de la seva realització. El servei està destinat a nens d'entre tres i tretze anys, i el nombre màxim que es podran atendre en cada actuació serà de vint, acollits per ordre d'inscripció.

CONSULTA AQUÍ MÁS NOTICIAS DE LLEIDA.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento