Comunitat Valenciana

Un entrenador de futbol que s'enfronta a 248 anys de presó per abusar de xiquets nega els fets

Un jove, ajudant d'entrenador d'un club de futbol, acusat d'abusar d'una trentena de menors en un municipi de l'Horta, ha negat davant el tribunal els fets que se li atribueixen.
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu

L'acusat, el judici del qual ha arrancat aquest dilluns en la secció quarta de l'Audiència de València, s'enfronta a una pena de 248 anys de presó -tal com li reclama provisionalment Fiscalia- per 36 delictes d'abús sexual a menors de 12 anys, 27 d'ells continuats.

Els fets es remunten a entre els anys 2015 i 2018, quan l'acusat -segons manté l'acusació pública- aprofitava la seua condició d'entrenador i monitor de l'escola d'estiu per a guanyar-se la confiança dels xiquets i jugar amb ells a futbol en el poliesportiu, anar a menjar una hamburguesa o jugar a la videoconsola a casa.

Quan els xiquets ja el consideraven un de més, els proposava reptes, i aquells que els perderen, havien de realitzar actes de cáracter sexual com mostrar les seues parts íntimes o altres pràctiques sexuals de diferent tipus. L'acusat ho ha negat.

Aquests reptes, segons Fiscalia, es realitzaven en els banys d'un poliesportiu, en un polígon industrial o en una pista de motocròs. Els pares de les víctimes no sospitaven de la relació del processat amb els seus fills a causa que era una persona popular i d'una bona família del municipi en el qual van succeir els fets.

El ministeri fiscal manté que els menors acceptaven eixos reptes per a no quedar exclosos del grup ja que si algun es negava, l'acusat apel·lava a la pressió grupal amb expressions com "cagat" o "merda".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento