Comunitat Valenciana

À Punt comença a emetre per Movistar+ en HD

El senyal d'À Punt ha començat aquest dijous a emetre's en HD a través de Movistar+, de manera que els clients de la plataforma a la Comunitat Valenciana que disposen de fibra òptica veuran la programació de la televisió pública autonòmica valenciana en alta definició a partir d'ara.
Plató d'À Punt
Plató d'À Punt
À PUNT
Plató d'À Punt

Segons ha informat la cadena, À Punt ja es veu en High Definition en totes les plataformes de televisió de pagament i, des dels seus començaments, en TDT. El pas de la imatge a HD es realitzarà de manera automàtica sense que els usuaris hagen de reconfigurar els seus descodificadors.

Aquesta emissió permetrà gaudir, entre altres beneficis, d'una major qualitat d'imatge, de les gravacions personals per a veure qualsevol contingut en el moment desitjat; del control del directe, que permet pausar el directe i retrocedir qualsevol emissió en lineal fins a l'inici del programa o del servici O7D, amb el qual visualitzar els continguts dels canals de Movistar+ emesos durant els últims set dies.

Així, els espectadors podran veure qualsevol programa d'À Punt tant en lineal quan s'emet, com a posteriori sota demanda a través d'aquest servici.

El consum d'À Punt a través de Movistar+, que continuarà emetent en el dial 9 de la plataforma, ha registrat en 2020 les seues millors dades respecte a anys anteriors, amb març com el mes en què més espectadors ha acumulat.

La franja horària de major audiència és la de sobretaula, entre les 14.00 i les 17.00 hores, i en els dies laborables el consum és superior a les finalitats de setmanes. Els continguts d'À Punt que generen més interés entre els usuaris de Movistar+ són Entreteniment, Cinema, Informació i Sèries, i els tres programes més vistos han sigut À Punt NTC Nit, Atrapa'm si pots i NTC Comarques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento