Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Detectat un brot en una residència de València amb un mort i 41 casos positius

La residència de persones majors i centre de dia Palacio de Raga, en el centre de València, ha registrat un brot de coronavirus amb 28 usuaris i 13 treballadors contagiats, així com un resident amb patologies prèvies mort.

Segons han indicat a Europa Press fonts de l'empresa Gesmed, gestora del centre, el focus de coronavirus s'ha detectat després d'un garbellat realitzat el passat 1 de desembre entre residents i empleats. Els resultats de les PCR practicades van llançar un dia després diversos casos positius entre residents i plantilla.

En total, 28 persones majors usuàries del centre i 13 treballadors han donat positiu. Huit residents han sigut hospitalitzats per a fer-los una valoració i un altre, amb patologies prèvies, ha mort, segons han precisat les mateixes fonts.

La residència disposa d'un total de 78 places, de les quals 65 estan ocupades. Així mateix, compta amb una plantilla d'un total de 56 treballadors.

La Conselleria de Sanitat i la gestió de la residència han activat els protocols corresponents i s'ha creat una comissió de seguiment sanitari. A més, s'han ampliat la zona reservada per a pacients positius de covid-19 i els usuaris amb els quals han tingut contacte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento