Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 45 nous brots després del pont, un amb 18 casos a Dénia

La Conselleria de Sanitat Universal ha detectat un total de 45 nous brots a la Comunitat Valenciana després del pont de desembre, la majoria en la província de València i el més nombrós a Dénia (Alacant) amb 18 casos d'origen social.

Segons el recompte d'aquest dimecres, fins a 30 dels últims focus estan localitzats en localitats de València, altres nou a Alacant i sis a Castelló.

Després del de Dénia, els brots amb més positius són els de Benicarló (Castelló) amb 11, Sueca (València) amb 9, Burjassot i Meliana (València) amb 8, Vila-real (Castelló) i el Pilar de la Foradada (Alacant) amb 7 i Crevillent (Alacant), Aldaia i Meliana (València) amb 6, tots d'origen social.

En la ciutat de València hi ha 15 nous focus: 8 casos d'origen laboral; 7 social; 6 laboral; 5 social; 5 social; 4 social; 4 social; 4 social; 3 social; 3 social; 3 social; 3 social; 3 social; 3 social; 3 laboral.

Entre la resta, Aiora (València) suma tres brots de 5, 3 i 3 casos d'origen social; Benidorm (Alacant) dos de 5 i 4, tots dos d'origen social, i Elx (Alacant) altres dos de 4 casos també d'origen social.

Els últims focus socials es reparteixen entre 5 positius a Algar de Palància (València), 4 a Utiel (València), 4 a Sogorb (Castelló), 4 a Asp (Alacant), 4 a L'Alfàs del Pi (Alacant) i 3 a Benifairó de les Valls (València).

BROTS LABORALS I EDUCATIUS

Fora de l'àmbit social, la localitat valenciana de Sagunt està afectada amb dos brots de 6 casos, tots dos d'origen laboral, igual que uns altres a Castelló de la Plana amb 5 i a Sant Antoni de Benaixeve (València) amb 3.

I relacionats amb el món educatiu hi ha nous focus a la Vall d'Uixó de Castelló i Algemesí (València), els dos amb 3 casos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento