Comunitat Valenciana

Air Nostrum programa vols especials per a Nadal

Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals reforçarà la seua operació en Nadal programant vols especials i incrementant les freqüències en algunes connexions, amb l'objectiu de facilitar els reagrupaments familiars en aquestes dates, segons ha informat la companyia en un comunicat.
Despeque d'un avió d'Air Nostrum en una imatge d'arxiu.
Despeque d'un avió d'Air Nostrum en una imatge d'arxiu.
AIR NOSTRUM
Despeque d'un avió d'Air Nostrum en una imatge d'arxiu.

Així, entre el 22 de desembre i el 10 de gener s'han programat 176 vols addicionals que suposen un augment de 15.620 places, la qual cosa representa un increment d'un 30% respecte al programa previst per a l'hivern.

Amb la recuperació de 15 connexions no regulars i els reforços de freqüències en les regulars, en total, Air Nostrum operarà aquest Nadal 31 rutes amb 786 vols i 66.720 places, la qual cosa acredita la seua aerolínia així la seua "flexibilitat per a adaptar-se a les circumstàncies en aquest entorn de tanta incertesa", destaquen des de l'aerolínia.

La companyia continuarà monitoritzant l'evolució del mercat per a poder atendre pics de demanda amb nous augments d'oferta de seients en dies clau "si fora necessari", afig el comunicat.

Les connexions entre illes i els enllaços que uneixen la península amb Melilla i amb els arxipèlags canari i balear componen el gruix del reforç d'operació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento