Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Un total de 257 municipis valencians sumen nous casos durant el pont

Un total de 257 municipis valencians han sumat nous casos de coronavirus entre el divendres i el dilluns, i tres d'ells (València, Alacant i Elx) han superat el centenar de contagis (806, 200 i 133 respectivament).
Prova PCR
Prova PCR
GVA
Prova PCR

Només hi ha altres huit ciutats que han registrat més de mig centenar de contagis: Gandia (63), Sagunt (58), Paterna (56), Torrent (54), Petrer (53), Mislata (51), Monòver i Vila-real (50).

A més, a Benicarló han sumat 44 casos; a Elda, 43; a Xàtiva, 39; a Alzira i Villena, 37; a Castelló de la Plana i Xirivella, 34; a Algemesí, Manises i Oriola, 33; a Burjassot, 31; i a Asp, Riba-roja de Túria i Sant Vicent del Raspeig, 30.

Ontinyent ha registrat 28 casos; Picassent i Utiel, 26; Alcoi, 25; Benidorm i Montcada, 24; Llíria, 23; Alaquàs, Aldaia i Silla, 22; la Vila Joiosa i Novelda, 21; Dolores, Quart de Poblet i Tavernes de la Valldigna, 20; Alboraia, Borriana i Carlet, 19; Aiora, Benejússer i Benifaió, 18; la Pobla de Vallbona, Oliva, Puçol, Vilanova de Castelló i Vinaròs, 17; i Bétera, 16.

A Alfafar, Callosa de Segura, Catarroja, Massamagrell i Requena han sumat 15 casos; a Barxeta, Canals, Xiva, el Campello i Torrevella, 14; a Almàssera, Altea, l'Eliana, Santa Pola i Tavernes Blanques, 13; Alcalà de Xivert, Dénia, l'Alcúdia de Crespins, Onda, Picanya i Sedaví, 12; a Albatera, Almoradí i Meliana, 11, i a Albaida, Calp, Crevillent, la Vall d'Uixó, Sueca i Xàbia, 10.

Nou casos han tingut a Paiporta i Rafelbunyol; huit a Xest, Cullera, Godella i Redovà; set a Catral, el Pinós, l'Alcúdia, Manuel i Xeraco i sis a Agost, Aielo de Malferit, Albal, Alberic, Bellreguard, Benaguasil, Benetússer, Callosa d'en Sarrià, Coix, Foios, Guadassuar, Guardamar del Segura, l'Olleria, Muro d'Alcoi, Senyera i Soneja.

A més, Albalat de la Ribera, Albalat dels Sorells, Albuixec, Alcàsser, Biar, Bunyol, Xelva, Corbera, Gata de Gorgos, Ibi, l'Ènova, Llocnou d'en Fenollet, Mutxamel, Sant Joan d'Alacant, Saix i Vilamarxant han comptabilitzat cinc positius i Alginet, Almoines, Betxí, Bonrepòs i Mirambell, Castalla, Cocentaina, el Real de Gandia, l'Alcora, l'Alfàs del Pi, Nules, Onil, el Pilar de la Foradada, Rojals, Suera, Torís, Vallada i Vilallonga, quatre.

Almassora, Almussafes, Benigànim, Canet d'en Berenguer, Carcaixent, Daimús, el Genovés, el Puig de Santa Maria, Finestrat, Gilet, la Font d'en Carròs, la Romana, Llanera de Ranes, Massanassa, Montserrat, Rafelguaraf, Sant Antoni de Benaixeve, Sogorb, Sollana, Teulada, Vilafranca, Villar del Arzobispo i Xeresa tenen tres contagis nous.

Dos casos s'han registrat a Ademús, Alfara del Patriarca, Algar de Palància, Bocairent, Borriol, Camporrobles, Castelló de Rugat, Xella, Xulella, Cortes de Pallars, Culla, la Nucia, la Pobla de Farnals, Llocnou de Sant Jeroni, Massalfassar, Moncofa, Montfort, Montroi, Morella, Museros, Palmera, Peníscola, Piles, Quartell, Rocafort, Sallent, Venta del Moro, Vilafermosa i Xixona.

Finalment, hi ha un nou positiu a Agullent, Alboraig, Alfauir, Algorfa, Almenara, Banyeres de Mariola, Beneixama, Benicàssim, Benifairó de les Valls, Benijòfar, Benimantell, Benimeli, Benimodo, Beniparrell, Benissa, Càlig, Caudete de las Fuentes, Caudiel, Dosaigües, el Verger, Estivella, Faura, Formentera del Segura, Fortaleny, la Granja de Rocamora, el Fondó dels Frares, l'Orxa, la Llosa de Ranes, la Pobla Llarga, la Vilavella, Llombai, Los Montesinos, Marines, Montesa, Nàquera, Navaixes, Navarrés, Novetlè, Olocau del Rei, Palma de Gandia, Pedralba, Pedreguer, Pego, Pina, Polop, Quart de les Valls, Rafelcofer, Real, Riola, Ròtova, Salines, Sant Miquel de les Salines, Sant Rafel del Riu, Simat de la Valldigna, Sumacàrcer, Tàrbena, Torreblanca, Toixa, la Vall d'Alba, Vinalesa, Viver, Xaló i Xilxes.

43 MORTS EN 30 MUNICIPIS

Respecte al nombre de defuncions comptabilitzades, hi ha 43 nous decessos que es localitzen en 30 municipis. València és el que més morts ha lamentat, amb nou; seguida d'Alacant, Castelló de la Plana, la Vila Joiosa, Oliva i Rojals, amb dos.

A Alboraia, Alfafar, Algemesí, Almassora, Almenara, Alzira, Benicàssim, Benidorm, Calp, Canals, Càrcer, Catarroja, Formentera del Segura, la Vall d'Uixó, Mutxamel, Paterna, Picanya, Picassent, Requena, Riba-roja de Túria, Silla, Torrent, Vinaròs i Xirivella ha mort una persona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento