Comunitat Valenciana

Ademús, amb -3,1 graus, registra la mínima més baixa de la Comunitat Valenciana a l'espera de pujades a partir de dijous

Ademús, amb 3,1 graus per sota de zero, ha sigut el municipi de la Comunitat Valenciana amb la temperatura més baixa en el registre de la delegació territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Rosada blanca en un cotxe
Rosada blanca en un cotxe
EUROPA PRESS
Rosada blanca en un cotxe

Un altre municipi on el termòmetre han estat en roig ha sigut Fredes, amb -0,8 graus, mentre que les temperatures no han superat els quatre graus a Vilafranca, 0,8; Morella, 1,4; Utiel, 1,5; Zarra, 1,8; Fontanars dels Alforins, 2,1 i Ontinyent, 3,8. En les capitals, Castelló ha registrat 7,2 graus; València, 7,4 i Alacant, 9.

Segons ha assenyalat Aemet, mentre que novembre va ser un mes molt càlid, el principi de desembre està resultant molt fred, amb una temperatura mitjana durant els primers huit dies del mes d'1,3 graus inferior a la mitjana climàtica normal.

Per a aquest dijous, s'espera que les temperatures vagen en ascens generalitzat, de manera que les màximes pujaran "de forma notable". El divendres seguirà l'ascens tèrmic i es preveu que el termòmetre superarà els 22 graus en algunes zones del litoral.

No obstant açò, fins al dissabte inclòs va a persistir el vent de l'oest moderat, amb intervals de fort i ratxes molt fortes en l'interior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento