Fortes ratxes de vent, intervals nuvolosos i precipitacions ocasionals aquest dilluns a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana comença la setmana aquest dilluns ratxes amb vent "molt fortes" que poden arribar als 100 quilòmetres per hora en l'interior nord de la província de Castelló, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Avisos per vent a la Comunitat Valenciana
Avisos per vent a la Comunitat Valenciana
AEMET

Així, pràcticament tota la regió es troba en avís groc per ratxes de vent de component oest que oscil·laran entre els 70 i 80 km/h. Cobraran encara més força en l'interior nord de Castelló, en avís taronja per ratxes de fins a 100 km/h.

En el cel s'observaran intervals nuvolosos, amb precipitacions ocasionals en l'interior de les províncies de Castelló i València. Cota de neu entre 1.200 i 1.400 metres, baixant al final a 1.000-1.200 metres en el terç nord, mentre que les temperatures aniran en ascens.

En aquest escenari, la preemergència per risc d'incendis forestals és alta en quasi tota la Comunitat Valenciana, excepte en el nord de Castelló i en el litoral de València, on el risc és mitjà-baix, segons el Centre d'Emergències de la Generalitat 112.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento